Design

– unik og prisbelønnet!

Den spesialdesignede og eksklusive glassflasken vår – designet av OlssønBarbieri og produsert av Verallia – har vunnet en rekke prestisjetunge priser i både inn- og utland. Det er benyttet nye produksjonsteknikker inspirert av håndlaget kunstglass, og den eksklusive etiketten er lakkert rett på flasken. Flaskens form er geometrisk, ren og ny på markedet. Den er moderne og tidløs, internasjonal og urnorsk – med en form som ligner den arkaiske formen på det nomadiske teltet. Runetegnene for de fem bokstavene i Snåsa er brukt til å lage en ligatur for merkevaren.

Designpriser


The Dieline Awards 2018: Denne prestisjetunge og internasjonale prisen deles ut i Boston, og anerkjenner det absolutt beste innen design av produktemballasje verden over. Flasken vår vant førsteplass for beste design under utdelingen i april.
(Les mer)


Visuelt 2018: Juryen lot seg blant annet imponere av at det med utgangspunkt i Snåsa og stedets historie med samisk befolkning er skapt et helt nytt visuelt uttrykk. Flasken vår vant gull i kategorien ”Pakningsdesign – drikkevarer” i Oslo i april.
(Les mer)


European Design Awards 2018: Oslo var i juni vertsby for European Design Festival og for prisutdelingen som belønner det beste innen europeisk kommunikasjonsdesign. Flasken vår vant sølv i kategorien ”Packaging food & beverages” under utdelingen.
(Les mer)


Pentawards 2018: Denne prisutdelingen er anerkjent som den aller mest prestisjefylte innen emballasjedesign, med konkurrerende bidrag fra hele verden. Flasken vår vant sølv i kategorien ”Beverages” under utdelingen i New York i september.
(Les mer)


Prix Formes de Luxe 2018: Flasken vår møtte alle juryens kriterier om utvikling fra den kreative ideen, den industrielle utfordringen, innovasjon og kvalitet, og vant kategorien ”Bottles” under utdelingen i Monaco i oktober.
(Les mer)